Bright Weather

Bright Weather 1.02

Weerbericht met wow-factor

Bright Weather: een weer-app voor Android die werkelijk een lust voor het oog is.


Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede interface
  • Handige, aanpasbare meldingen
  • Leuke fotofunctie

TEGEN

  • Niet zo uitgebreid als andere apps

Uitmuntend
8

Bright Weather: een weer-app voor Android die werkelijk een lust voor het oog is.


Een kijkje op het weer

Deze fantastisch uitziende app is gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal interessante opties. Vooral leuk is de mogelijkheid in Bright Weather om een foto te nemen en daar het weerbericht overheen te plakken. Het resultaat deel je vervolgens via een tekstbericht of op social media.

De ondersteuning van notificaties in Bright Weather is erg goed. Zo kun je een temperatuur-icoon aan je meldingenmenu toevoegen en zijn er zogenaamde "Smart weather notifications". Hiermee zet je een alarm voor bijvoorbeeld het weekend, of voor wanneer de temperatuur onder nul zakt.

Bright Weather laat je kiezen tussen Fahrenheit en Celsius en het metrisch en imperiaal stelsel. Ook is het mogelijk aan te passen hoe vaak je de voorspelling wilt updaten.

Zonnige vooruitzichten

De 24 uurs-voorspellingen van Bright Weather zijn erg duidelijk. Met een simpele swipe ga je naar de voorspelling voor de komende zes dagen. Als je meerdere locaties toevoegt, verschijnen deze in een elegant drop-down menu bovenaan het scherm.

Als je helemaal naar rechts gaat, krijg je wat algemene weersinformatie over je locatie te zien. De gemiddelde temperatuur, hoogste temperaturen, een kaart en meer.

Goed uitziende weer-app

Bright Weather is één van de mooiste weer-apps voor Android. De data is niet zo uitgebreid als bij Yahoo Weather en de widgets kunnen beter, maar toch is de app het proberen waard, al is het alleen maar voor de leuke fotofunctie.

Meeste downloads Weer voor android

Meer
Bright Weather

Download

Bright Weather 1.02

Beoordelingen about Bright Weather